Άγιος, Άγιος, Άγιος Κύριος Σαβαώθ· πλήρης ο ουρανός και η γη της Δόξης Σου. Ωσαννά εν τοις Υψίστοις· Ευλογημένος ο Ερχόμενος εν Ονόματι Κυρίου. (Άγιος, Άγιος, Άγιος είσαι Κύριε των Δυνάμεων· γεμάτος ο ουρανός και η γη από τη Δόξα Σου. Σώσε μας, Ύψιστε Θεέ· Ευλογημένος ο Ερχόμενος στο Όνομα Του Κυρίου).
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

11χρονος περπάτησε από θαύμα της Παναγίας!

Σύμφωνα με είδηση του ΡΙΚ εντεκάχρονο αγόρι κατάφερε να περπατήσει λόγω της πίστης του στην Παναγία του Βαλανά σε παρεκκλήσι του χωριού Λάνια. Το αγόρι που ήταν καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι και οι γιατροί απέκλειαν το ενδεχόμενο να ξαναπερπατήσει, κατόρθωσε να επισκεφθεί το παρεκλλήσι περπατώντας!

Όπως μεταδίδει το ΡΙΚ, η πίστη του στην Παναγία, και πιο συγκεκριμένα στην Παναγία του Βαλανά στη Λάνια, βοήθησε εντεκάχρονο αγόρι, να ξεπεράσει σοβαρά προβλήματα υγείας, την ώρα που ...
η επιστήμη σήκωσε τα χέρια ψηλά.

Για τη συγκλονιστική ιστορία του, ο μικρός και η οικογένειά του μίλησαν στο κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ.
Οπως ανέφεραν, λόγω όγκων στο κεφάλι και στη σπονδυλική στήλη, το παιδί ήταν καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι και οι γιατροί απέκλεισαν το ενδεχόμενο να ξαναπερπατήσει.

Τα Χριστούγεννα ο μικρός είχε νοσηλευθεί σε νοσοκομείο της Γερμανίας και όταν επέστρεψε στην Κύπρο με όλες τις ελπίδες να γιατρευτεί να έχουν σβήσει, μια οικογενειακή φίλη τους χάρισε ένα βιβλίο για την ιστορία και τα θαύματα της Παναγίας του Βαλανά.
Εκτότε, επιθυμία του μικρού ήταν να κοιμηθεί κάτω από την εικόνα της Παναγίας, την οποία όπως είπε, είδε τρεις φορές στον ύπνο του.

Τον περασμένο Απρίλιο κοιμήθηκε κάτω από την εικόνα της Παναγίας στο παρεκκλήσι της Λάνιας το οποίο επισκέφθηκε στη συνέχεια αρκετές φορές.
Από τότε η υγεία του παρουσίασε σταθερή βελτίωση και σήμερα, ανήμερα της γιορτής της Μεγαλόχαρης, ο μικρός επισκέφθηκε και προσκύνησε την Παναγία του Βαλανά όχι με τροχοκάθισμα αλλά περπατώντας.

http://proskynitis.blogspot.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχείο