Άγιος, Άγιος, Άγιος Κύριος Σαβαώθ· πλήρης ο ουρανός και η γη της Δόξης Σου. Ωσαννά εν τοις Υψίστοις· Ευλογημένος ο Ερχόμενος εν Ονόματι Κυρίου. (Άγιος, Άγιος, Άγιος είσαι Κύριε των Δυνάμεων· γεμάτος ο ουρανός και η γη από τη Δόξα Σου. Σώσε μας, Ύψιστε Θεέ· Ευλογημένος ο Ερχόμενος στο Όνομα Του Κυρίου).
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

"Βάσω" Αφιερωμένο στην μνήμη της αγίας αυτής ψυχής, αλλά και σε κάθε ασθενή και σε κάθε οικογένεια που ανεβαίνει Γολγοθά, αλλά εντέλει Παράδεισο!.

 
Μια Αγία ανάμεσα μας.
Η Βασιλική.
Ακούγοντας τη φωνή της, βλέποντας την ηρεμία και την δύναμη της ψυχής της, θαυμάζουμε την ΠΙΣΤΗ της στον Χριστό, θαυμάζουμε την παρηγοριά που δίνει στους συγγενείς της για την ώρα του αποχωρισμού, και ρουφάμε σαν διψασμένη γη τις γεμάτες σοφία Θεού συμβουλές που μας δίνει.

Η γλυκαδα και η ομορφιά που εκπέμπει, παρόλο που η αρρώστια την έχει "στεγνώσει", η ΑΓΆΠΗ κι η ΚΑΛΟΣΎΝΗ που προσφέρει σε όσους είδαμε το βίντεο, αποδεικνύει οτι η ψυχή της είναι γεμάτη με ΧΡΙΣΤΌ!

Και μας κάνει να φωνάξουμε:
Ζει Κύριος ο Θεός!
Δόξα Σοι ο Θεός!

Η Θεία Χάρης που την επισκέφτηκε και σμιλεψε την ψυχή της, άφησε και "σημείο" για εμάς, την νεκρική ευκαμψία στα χεράκια της Βάσως, όπως θα δείτε στο τέλος του βίντεο.


Κοιμήθηκε την 1η Μαρτίου 2019 κι η Εξόδιος Ακολουθία εγινέ στις 2 Μαρτιου (Ψυχοσάββατο).
Σαν να ήθελε ο Θεός να την υποδεχτούν στους ουρανους ολοι μαζί οι Άγιοι, όπως είπε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής  κκΝικόλαος, ο οποίος τέλεσε την Εξοδιο Ακολουθεία για την Βασιλική.


Επέτρεψε ο Χριστός να την νικήσει ο καρκίνος, για να κερδίσει όμως τον Παράδεισο!
Διότι όπως ειπε ο Άγιος Παΐσιος: "αυτή η αρρώστια θα γεμίσει τον Παράδεισο".


Το βίντεο ανήκει στον κύριο Τριποδάκη Παύλο, στο προφίλ του στο YouTube:
https://youtu.be/vGaK2r7fqVk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχείο