Άγιος, Άγιος, Άγιος Κύριος Σαβαώθ· πλήρης ο ουρανός και η γη της Δόξης Σου. Ωσαννά εν τοις Υψίστοις· Ευλογημένος ο Ερχόμενος εν Ονόματι Κυρίου. (Άγιος, Άγιος, Άγιος είσαι Κύριε των Δυνάμεων· γεμάτος ο ουρανός και η γη από τη Δόξα Σου. Σώσε μας, Ύψιστε Θεέ· Ευλογημένος ο Ερχόμενος στο Όνομα Του Κυρίου).
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Στείλετε ονόματα για το Ιερό Σαρανταλείτουργο! (στον πατέρα Παντελεήμων Kρούσκο)

Το κείμενο που ακολουθεί, είναι του πατέρα Παντελεήμωνα Kρούσκου
http://iereasanatolikisekklisias.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html

"Mην διστάζετε να μου στείλετε ονόματα ΖΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ για το ΙΕΡΟ ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ όχι μόνον σήμερα , αλλά και καθόλη την διάρκεια του σαρανταημέρου. Σύμφωνα με την παράδοση μας η θεία λειτουργία ωφελεί τα μάλα και τους ζώντες και τους απελθόντες προσφιλείς μας. Μην σκεφτείτε το πλήθος των ονομάτων, δεν με κουράζετε καθόλου.Ωφελείτε και τους μνημονευόμενους και εσάς και εμέ τον αμαρτωλό ιερέα διότι ελεημοσύνη πράτττετε και πράττω με αυτό τον τρόπο.Επίσης, καλό θα ήταν να προσκομίσετε πρόσφορον και νάμα στον ενοριακό σας Ναό για να μνημονεύονται και ΕΚΕΙ τα ονόματα και για να μην ξεφεύγουμε από τα ειωθότα.

ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΨΙΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ!

Δείτε και εδώ
http://iereasanatolikisekklisias.blogspot.com/2011/11/blog-post_05.html

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΗΜΕΡΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ"

http://iereasanatolikisekklisias.blogspot.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχείο