Άγιος, Άγιος, Άγιος Κύριος Σαβαώθ· πλήρης ο ουρανός και η γη της Δόξης Σου. Ωσαννά εν τοις Υψίστοις· Ευλογημένος ο Ερχόμενος εν Ονόματι Κυρίου. (Άγιος, Άγιος, Άγιος είσαι Κύριε των Δυνάμεων· γεμάτος ο ουρανός και η γη από τη Δόξα Σου. Σώσε μας, Ύψιστε Θεέ· Ευλογημένος ο Ερχόμενος στο Όνομα Του Κυρίου).
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΤΑ 10 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ,ΚΗΔΕΥΟΥΝ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: »ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!»


ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!
Η Μαρία, μητέρα 10 παιδιών, ηλικίας από 22 χρονών μέχρι 2 μηνών, μαία στο επάγγελμα, έχασε την ζωή της πριν από λίγες μέρες, επιστρέφοντας στο σπίτι της μετά από την δουλεία της, σε αυτοκινητιστικό ατύχημα.Σήμερα ήταν η κηδεία της.

Σήμερα δεν πήγαμε σε κηδεία πήγαμε να χαιρετίσουμε την Μαρία μας πριν πάει στον παράδεισο κοντά με τους αγαπημένους της Αγίους αυτό το έβλεπες από την πρώτη στιγμή που μπήκαν τα παιδιά της και ο Σπύρος μας ,κρατώντας την στα χέρια να ψέλνουν με την καρδιά τους το Αναστάσιμο Χριστός Ανέστη… να μην μπορείς να κρατήσεις τα δάκρυα σου και να σε σταματα το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών αυτό που μόνο η θεία Χάρης μπορεί να στείλει , να σε αγκαλιάζουν να εύχεσαι καλο Παράδεισο και να σου απαντούν Χριστός Ανέστη…μην στεναχωριέσαι θείε Ηλία ήταν στο σχέδιο του Θεού πραγματικά ένα Μυστήριο ζήσαμε σήμερα όλοι μας!!!

Προσωπικα με δίδαξε σε πολλά και κυρίως κατάλαβα ότι δεν πιστεύουμε και τόσο!!!Δεν είναι κακό να δείξετε και να διηγηθούμε όλοι μας τα όσα ζήσαμε σήμερα σε φίλους σε γνωστούς και ακόμα καλύτερα σε λίγο ποιο άσχετους στον χώρο της Εκκλησίας μας. Μόνο καλό θα κάνουμε.

Απο την άλλη ξέρουμε όλοι ότι αρχίζει πλέον ένας δύσκολος δρόμος για τον Σπύρο και τα παιδιά ο καθένας με τον τρόπο του ας βοηθήσει όπως ξέρει και μπορεί.
Η Μαρία μας να έχει καλό παράδεισο και να εύχεται για όλη την τόσο μεγάλη πάρεα που ήρθε να την αποχαιρετίσει!!!

Γύρω στα 10,000 άτομα παρευρέθησαν στην εξόδιο ακολουθία της Μαρίας. 2 Αρχιερείς και πλήθος ιερέων (20-30;)στο Μοναστήρι του Αγίου Πορφυρίου στο Μήλεσι Αττικής.

Λίγες φορές αισθάνεται κανείς τέτοια χαρμολύπη.

Αιώνια η μνήμη αυτής!

Αν θέλετε, κάντε μια προσευχούλα γι’ αυτήν την οικογένεια που δοκιμάζεται αυτές τις μέρες σκληρά.

Χριστός ανέστη!»

– Έγραψε και μας έστειλε ο Α.

https://megalipanagiathivon.gr/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχείο